Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
FOTOGALERIJA Počelo trodnevno natjecanje u lovu na tune u Rogoznici

FOTOGALERIJA Počelo trodnevno natjecanje u lovu na tune u Rogoznici

Manifestacija 'Tuna fever' otvorena je koncertom i vatrometom na rivi

Turističko ribolovna manifestacija 'Tuna fever Rogoznica 2019.' otvorena je po peti put na rivi u Rogoznici. Riječ je o lovu na morske kapitalce, natjecanju koje je proteklih godina sve popularnije i kod nas, a Rogoznica se prošlih godina pokazala kao izvrstan domaćin. 

Kroz tri ribolovna dana natjecat će se posade iz Hrvatske i inozemstva, a najboljima će pripasti vrijedne nagrade te odlazak na Svjetsko prvenstvo u Kostariki. Brojne domaće i goste pozdravio je u ime organizatora ŠRD 'Big game fishing Croatia' predsjednik kluba Boris Županović

- Tuna fever je puno više od ribolova jer je postala i prepoznatljiva turistička manifestacija. Hvala vam što ste dio naše priče, a svim natjecateljima nek je sretno na moru.- poručio je Županović. 

Manifestaciju je pozdravila i Sandra Jakelić, načelnica Općine Rogoznica, a čast da ove godine otvori 'Tuna fever' pripala je Goranu Pauku, županu Šibensko kninske županije. Spektakl otvaranja dodatno je uljepšao  vatromet, a brojne goste na rivi rasplesao je Ivan Zak.

Vaša reakcija na temu