Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Turnir u paintballu i battle royalu u Jelsi

Turnir u paintballu i battle royalu u Jelsi

Održava se za vikend, 13. i 14. studenog

Adventure park Jelsa jedini je zabavni park na otoku Hvaru u Jelsi. Entuzijazam s kojim su krenuli prije više od 10 godina veći je no ikad i sada u ponudi imaju preko 20 različitih aktivnosti za djecu i odrasle. Ove godine odlučili su se organizirati vikend sporta za djecu i odrasle, pa će tako vikend 13. 11. i 14. 11. biti rezerviran za Adventure turnir u paintballu i battle royalu u Adventure parku Jelsa!

Za sve one koji imaju višak adrenalina ili jednostavno hoće isprobati ove vrste aktivnosti potpuno besplatno, Adventure park će otvoriti svoja vrata 13. i 14. 11. Idealna je to prilika za provesti vikend pun zabave i smijeha za djecu i odrasle. Turniri su natjecateljskog karaktera tzv. 'Kup sistem', te će se dodjeljivati pehari i medalje za prva 3 mjesta.

Subota je namijenjena djeci od 7 do 14 godina, za koju će biti organizirani besplatni turnir u battle royalu.

U nedjelju će se moći besplatno sudjelovati u turniru paintballa koji je namijenjen odraslima. Svi zainteresirani, bez obzira na iskustvo u paintballu, mogu se prijaviti za sudjelovanje. Za formiranje ekipe potrebna su 3 člana.

U nedjelju nakon Paintballa organiziran će biti i amaterski turnir u Odbojci na pijesku 3 vs 3. Tijekom dana besplatno se može koristiti: živi stolni nogomet, odbojku, balote i X/O.

Vaša reakcija na temu