Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Valamar kroz humanitarni program 'Tisuću dana na Jadranskom moru' već 11 godina donira ljetovanja potrebitoj djeci

Valamar kroz humanitarni program 'Tisuću dana na Jadranskom moru' već 11 godina donira ljetovanja potrebitoj djeci

U suradnji sa Zakladom 'Hrvatska za djecu'

Valamar je i ove godine nastavio sa svojim dugogodišnjim humanitarnim programom 'Tisuću dana na Jadranskom moru' kojim omogućava ljetovanje za djecu bez roditeljske skrbi, iz obitelji slabijeg imovinskog stanja te djecu s posebnim potrebama i zdravstvenim poteškoćama. U proteklih 11 godina, Valamar je u okviru ove inicijative donirao ljetovanje za više od 4.200 potrebite djece iz svih krajeva Hrvatske.

Valamar u okviru ovog humanitarnog programa surađuje s nizom udruga, škola i institucija usmjerenih pomoći djeci, a jedna od njih je i Zaklada Hrvatska za djecu, putem koje je ove godine omogućeno ljetovanje i za obitelji s djecom s posebnim potrebama.

'Valamar je u okviru svojeg programa 'Tisuću dana na Jadranu' i ove godine osigurao podršku projektu naše Zaklade pod imenom 'I ja putujem', usmjerenom obiteljima s djecom u potrebi.  Posebno želimo istaknuti susretljivost Valamarovog tima koji je osigurao sve potrebne uvjete za ugodan boravak, osobito za djecu u invalidskim kolicima. Kada se tome dodaju atraktivne lokacije poput Hvara i Makarske, gdje su ljetovanja omogućena, djeci i nijhovim obiteljima će ostati trajne prekrasne uspomene s ljetovanja, na čemu smo izrazito zahvalni', izjavila je Ozrenka Čolić, suradnica za projekte i potpore u Zakladi 'Hrvatska za djecu'.

Zaklada 'Hrvatska za djecu' brine o socijalno ugroženoj, nadarenoj i udomljenoj djeci, zatim djeci s poteškoćama u razvoju, kao i mladima koji su izašli iz sustava socijalne skrbi. Valamar je Zakladu i njihov projekt 'I ja putujem' uključio u svoj program 'Tisuću dana na Jadranskom moru', omogućujući ljetovanje za potrebitu djecu i članove njihovih obitelji.

U okviru društveno odgovornog poslovanja, Valamar poseban naglasak stavlja na brigu o djeci i mladima, surađujući sa školama i dječjim vrtićima, podržavajući projekte sportskih klubova i udruženja za djecu i mlade te brojne inicijative usmjerene na dobrobit zajednice u destinacijama u kojima posluje.

Vaša reakcija na temu