Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
AmCham u splitskom Marriottu okupio poslovnu elitu cijele Dalmacije

AmCham u splitskom Marriottu okupio poslovnu elitu cijele Dalmacije

Važan poslovni događaj za splitski hotel koji je osim arhitekture i turizma postao simbol poslovnih i korporativnih aktivnosti

Krajem prošlog tjedna u AC Hotelu by Marriott Split održao se prvi 'GM Brunch' u organizaciji Američke gospodarske komore (AmCham), a koji je okupio menadžere, članove uprava i direktore najvećih i najutjecajnijih dalmatinskih tvrtki koje su ujedno i članice AmCham-a Hrvatska.

Cilj 'GM Bruncha' bio je okupiti uski krug profesionalaca iz različitih sektora i industrija koji su diskutirali o poslovnoj klimi i predikcijama na tržištu za razdoblje od idućih šest mjeseci.

Inače, AmCham Hrvatska organizacija je koja još od 1998. zastupa poslovne interese američkih, međunarodnih kao i kompanija u hrvatskom vlasništvu. Riječ je o širokoj platformi koja okuplja više od 330 poduzeća u Hrvatskoj s više od 95.000 zaposlenih.

AmCham Hrvatska osnovan je kao nevladina i neprofitna udruga i u cijelosti je financiraju članovi.

Na 'GM Brunchu' sudjelovala je i Westgate grupa koja u portfelju drži Dalmatia Tower i AC Hotel by Marriott Split.

Generalni menadžer AC Hotela by Marriott Split, Damir Lukić, osvrnuo se o ovom događaju.

'Izuzetno smo ponosni što su nam prijatelji i kolege iz AmCham-a ukazali čast organizirati ovako važan događaj. Osim što nam je pružena mogućnost da budemo domaćini na ovom skupu sudjelovali smo i kao punopravan član. To je još jedan pokazatelj da je naš hotel pozicioniran kao lider, kako u turističkom tako i u korporativnom svijetu. Važno je i znati da je Marriott International čijem se nazivljem ponosimo najveći i najprestižniji svjetski hotelski lanac sa sjedištem u SAD-u, a što našu poziciju dodatno osnažuje u ovom smislu', rekao je Lukić.

Na otvorenju Dalmatia Towera koje se održalo početkom svibnja u svečanom protokolu sudjelovala je i Nathalie Rayes, veleposlanica SAD-a u Hrvatskoj koja je čvrsto stala uz projekt i investitora.

Iz AmCham-a Hrvatska izrazili su zadovoljstvo 'GM Brunchom' u Splitu.

'Naš je cilj dati doprinos snažnom i konkurentnom poslovnom okruženju u Hrvatskoj kao i rastućoj transatlantskoj suradnji. Svojim članovima želimo pružiti poslovne prilike kroz promociju povezivanja i zagovaranjem politika. To smo u Splitu uspjeli kroz jedno fantastično poslovno okruženje i druženje naših članova. Ovim putem zahvaljujemo našim partnerima iz AC Hotela by Marriott Split na domaćinstvu i organizaciji', rekla je Andrea Doko Jelušić, izvršna direktorica AmChama Hrvatska.

Vaša reakcija na temu