Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: RTL BAUK: SDP će izborne liste objaviti 13. lipnja

BAUK: SDP će izborne liste objaviti 13. lipnja

Možemo li u 10. izbornoj jednici gledati sraz Beroš-Bauk?

Arsen Bauk, bivši SDP-ov ministar uprave, za RTL Danas je otkrio da bi izborne liste mogle biti objavljene 13. lipnja.

Na upit jesu li koordinatori ujedno i nositelji lista, Bauk je odgovorio: ''Otkad je ovaj izborni zakon, kooridinatori su osim u I. izbornoj jedinici bili prvi na listi, nema više nositelja, to se promijenilo. Hoće li biti tako, ne znam'.

Možemo li u 10. izbornoj jednici gledati sraz Beroš-Bauk?

'Sučelit će se strane i stranačke liste. Čini mi se da se naša lista i lista HDZ-a ne obraćaju istim glasačima. Mi ćemo u našoj argumentaciji zašto smo bolji od njih, kod neodlučnih glasača koristiti činjenicu da ne znamo punu istinu o domu u Splitu gdje je umrlo 18 štićenika, a da nitko nije podnio ni političku odgovornost', poručio je Bauk.

Restart koalicija planira uvođenje pravednijeg poreznog sustava koji će, kako tvrde, odisati socijaldemokracijom.

'To znači solidarnost sa slabijima, oni koji imaju više, moraju više doprinijeti. Činjenica je da će zbog koronakrize najveći izazov biti u dijelu gospodarstva. Mi smo predstavili gospodarski program. Vjerujem da ćemo voditi Hrvatsku bolje nego HDZ, a sasvim sigurno da naš nijedan ministar, a ne njih 11, neće morati otići zbog sumnje na korupciju', zaključio je Bauk za RTL Danas.

Vaša reakcija na temu