Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
BEZ PAPIRA: Odzvonilo uplatnicama, plaćanje vrtića u Splitu isključivo preko aplikacije

BEZ PAPIRA: Odzvonilo uplatnicama, plaćanje vrtića u Splitu isključivo preko aplikacije

Dogodine će se uvesti i za školarce

Od početka ove pedagoške godine, roditelji djece u vrtićima će račune za usluge plaćati isključivo preko Smart City Split aplikacije. Iako je dio roditelja negodovao, jer ne žele takav način plaćanja, kako doznajemo u Banovini, ova odluka je najavljena još u proljeće. I 'nema odstupanja u digitalizaciji'.

Od naredne školske godine i roditelji ili skrbnici učenika korisnika cjelodnevnog ili produženog programa će tako plaćati putem Smart City Split aplikacije.


Iznimke će biti moguće, ali opravdane, ne izgovori poput 'ja ne bih jer mi se ne plaća tako'.

U gradskoj upravi smatraju da se radi o generacijama informatički pismenih roditelja te da problema u pogledu neznanja korištenja nema. Na ovaj potez su se odlučili i jer ga smatraju efikasnijim, jeftinijim i najpraktičnijim.

Vaša reakcija na temu