Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: PU šibensko-kninska Bježali mopedom s gotovo pola kilograma speeda

Bježali mopedom s gotovo pola kilograma speeda

'Uhvaćeni' u Šibeniku

​Policijski službenici Službe kriminalističke policije, Odjela kriminaliteta droga, proveli su kriminalističko istraživanje nad 39-godišnjakom osumnjičenim za počinjenje kaznenog djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama.

U subotu, 6. srpnja, u 18.06 na državnoj cesti D-8 u Šibeniku, policijski službenici Odjela kriminaliteta droga i Postaje prometne policije Šibenik pokušali su zaustaviti moped šibenskih registarskih oznaka kojim je upravljao 27-godišnjak, dok se na istom u svojstvu putnika nalazio 39-godišnjak, koji se nije zaustavio na znak policijskih službenika, već se dao u bijeg.

Nakon 500-tinjak metara vozač mopeda zaustavio se. Pritom je 39-godišnji putnik prilikom bijega od sebe odbacio ruksak. Brzom intervencijom policije osumnjičeni su uhićeni i privedeni u službene prostorije policije na kriminalističko istraživanje.

Obavljenim radnjama očevida je utvrđeno da se u odbačenom ruksaku nalazi jedna PVC vrećica ispunjena s drogom amfetamin - speed - bruto težine 470 grama.

Nakon provedenog istraživanja protiv 27-godišnjeg vozača je zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama izdan obavezni prekršajni nalog. 39-godišnjak je, uz kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu u Šibeniku, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske

Vaša reakcija na temu