Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Facebook / Dalibor Ninčević RACE FOR THE CURE Solinski gradonačelnik trčao u znak potpore onima koji vode životne bitke

RACE FOR THE CURE Solinski gradonačelnik trčao u znak potpore onima koji vode životne bitke

Pridružio se trkačima na splitskoj Rivi

Solinski gradonačelnik Dalibor Ninčević sudjelovao je u nedjelju ujutro humanitarnoj utrci 'Race for the Cure' na splitskoj Rivi.  

Poručio je kako je to mali znak potpore onima koji vode velike životne bitke. Objavio je i fotografije svoga sudjelovanja.

'Race for the Cure' organizira Županijska liga protiv raka - Split. Ove je godine prikupljala sredstava za kupnju Scalp cooling uređaja koji smanjuje opadanje kose prilikom primanja kemoterapije, vrijednog 50.000 eura. Dio sredstava utrošit će se i na preglede mamografskim aparatom za žene koje žive na otocima.


Vaša reakcija na temu