Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Boban, Šošić i Čogelja u Sinju i Trilju: Županija ulaže u gospodarsku zonu Čaporice

Boban, Šošić i Čogelja u Sinju i Trilju: Županija ulaže u gospodarsku zonu Čaporice

'Županija će, u suradnji s Hrvatskim cestama, krenuti u hitnu realizaciju toga projekta. Za pješake je potrebno napraviti pothodnik i u tom dijelu ćemo svakako surađivati s gradom Sinjem'

Splitsko-dalmatinska županija kontinuirano ulaže u gospodarsku zonu Čaporice, a uskoro će na tom području početi gradnja hladnjače. 

'Svjesni smo da razvoj gospodarstva jamči ostanak na ovim prostorima te smo zato odlučili pomoći i izgradnju hladnjače na ovom terenu kako bismo izravno pomogli lokalnom gospodarstvu', izjavio je Blaženko Boban

Kandidat HDZ-a za gradonačelnika Trilja Ivan Bugarin zahvalio je Županiji na dosadašnjim ulaganjima. 

'Županija je pomogla izdašnim sredstvima, a hladnjača koju ćemo graditi ovdje bit će od velike pomoći našim poljoprivrednicima pri skladištenju i plasmanu njihovih proizvoda', rekao je Bugarin.

Boban je, zajedno s kandidatom za zamjenika župana Splitsko-dalmatinske županije Stipom Čogeljom obišao i Sinj gdje su se družili s građanima. Obišli su i rotor na kojemu je istaknuto kako će se što prije krenuti u izgradnju pothodnika za pješake. 

'Ovo je jedinstven slučaj da rotor usporava promet. Sinj je zbog njega u prometnom kolapsu pa je potrebna hitna sanacija ovoga dijela', rekao je kandidat za gradonačelnika Sinja Igor Vidalina

Blaženko Boban i sam se uvjerio da je izgradnja pothodnika neophodna. 

'Županija će, u suradnji s Hrvatskim cestama, krenuti u hitnu realizaciju toga projekta. Za pješake je potrebno napraviti pothodnik i u tom dijelu ćemo svakako surađivati s gradom Sinjem', izjavio je.

Vaša reakcija na temu