Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
BOCKANJE IZ SPLITA: Pogledajte kako je bivši gradonačelnik pozdravio u emisiji HTV-a

BOCKANJE IZ SPLITA: Pogledajte kako je bivši gradonačelnik pozdravio u emisiji HTV-a

Aluzija na Hajduk uoči debate o NATO-u

Andro Krstulović Opara, saborski zastupnik HDZ-a i bivši splitski gradonačelnik, podijelio je na društvenim mrežama isječak s gostovanja u emisiji 'Studio 4' HRT-a. Sa saborskim zastupnikom SDP-a Mišelom Jakšićem je debatirao o pozivanju visokog NATO-ova časnika da saborskim zastupnicima i javnosti objasni sadržaj vojne misije i odgovori na izravno pitanje ulazi li NATO i Hrvatska time u otvoreni rat s Rusijom. 

Krstulović Opara je izdvojio dio u kojem govori da je sedam stupnjeva toplije nego na kontinentu. Aludirao je jasno na poredak na ljestvici HNL-a na kojoj je Hajduk prvi, a Dinamo zaostaje sedam bodova. 

'+7 u Splitu! Ono kad najranije ujutro počneš razgovor na HRT-u o NATO-u javljanjem iz Splita u kojem je vedro, sunčano i sedam stupnjeva toplije nego na kontinentu', napisao je bivši gradonačelnik, poznat kao strastveni Hajdukov navijač. 

U komentaru je prenio i razgovor o hrvatskoj ulozi u NATO savezu i odnosu prema Ukrajini.

Vaša reakcija na temu