Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Milan Šabić CIRKUS OD GRADA Ne može se promijeniti odluka koja je greškom donesena na prošloj sjednici Gradskog vijeća

CIRKUS OD GRADA Ne može se promijeniti odluka koja je greškom donesena na prošloj sjednici Gradskog vijeća

Grešku je uvidio mostovac tek kada je izglasana odluka

Blamaža izglasavanja skraćenog radnog vremena kioska i štandova umjesto kafića zbog pogrešnog članka - ostaje. Podsjetimo, na sjednici prije mjesec dana kafići i ugostiteljski barovi dobili su odlukom gradonačelnika produženo radno vrijeme u srcu sezone, a mostovci su podnijeli amandman da se to promijeni. 

Klubovi su se usuglasili, proteklo je glatko, što je iznenadilo i Antu Čikotića. Međutim, ispostavilo se da je krivi članak u amandmanu, onaj koji se odnosi na kioske. Grešku je uvidio mostovac tek kada je izglasana odluka. Rečeno da će se preslušati stenogram i vidjeti radi li se o tehničkoj grešci ili suštinskoj razlici. Potom će vidjeti što dalje.

Na nastavku sjednice danas je pak rečeno da se ne može promijeniti, prema tumačenju pravne službe, ne bi bila valjana izmjena, nego bi trebala nova odluka.

Ukratko, do usvajanja odluke o komunalnom redu, nema poboljšica.

Ipak, bit će zanimljivo vidjeti koliko će se poštivati odluka o gašenju glazbe u 23.30 na otvorenom...

Vaša reakcija na temu