Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Domovinski pokret protivi se svakoj promociji novokomponiranog jugoslavenskog 'regionskog' kvazi antifašizma!

Domovinski pokret protivi se svakoj promociji novokomponiranog jugoslavenskog 'regionskog' kvazi antifašizma!

'Uvijek smo podržavali svaki oblik počasti pravednoj borbi protiv stranih okupatora'

'Domovinski pokret protivi se svakoj promociji novokomponiranog jugoslavenskog 'regionskog' kvazi antifašizma potpomognutog glazbenim izričajem iz  susjedne države čiji je parlament nedavno usvojenim rezolucijama pokazao pravo lice svog
antifašizma', priopćenjem poručuju iz dubrovačko-neretvanskog ogranka stranke.

Ističu kako su uvijek podržavali svaki oblik počasti pravednoj borbi protiv stranih okupatora, 'kako u Drugom svjetskom ratu tako i u Domovinskom, u kojem su okupatori svoje napade započeli pod zvijezdom petokrakom, govoreći kako je to borba protiv fašizma'.

'U Drugom svjetskom ratu hrvatska mladost je ginula i za oslobođenje otoka Korčule, boreći se za svoje domove i otok, a ne za komunističku ideologiju i ideologiju Srboslavije, koja je svoje pravo lice pokazala u 50 godina diktature i napadom na Republiku Hrvatsku, Dalmaciju, otoke, Dubrovnik, Split, Šibenik, Vukovar...', poručuju iz dubrovačko-neretvanskog ogranka Domovinskog pokreta.

Vaša reakcija na temu