Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
DRAMA U AUTOBUSU ZA SPLIT: 'Žena je napala vozača, bus je teturao po autocesti'

DRAMA U AUTOBUSU ZA SPLIT: 'Žena je napala vozača, bus je teturao po autocesti'

'Vrijeđala je putnike i urlala na vozača da zaustavi autobus'

U autobusu Prometa Makarska koji je vozio od Zagreba prema Splitu večeras se dogodio incident, javlja RTL.  Prema riječima putnika autobusa, kaos je izazvala žena koja je muškarca optužila da ju je udario pa se krenula obračunati i s vozačima. Drama je završila kada je policijski presretač zaustavio autobus te su policajci iz vozila odveli ženu i muškarca.

- Žena je počela raditi kaos i zvala policiju. Tvrdila je da ju je muškarac, za kojim je ušla u muški WC, udario. Krenula je i na vozača pa je autobus zateturao na cesti. Na kraju ju je suvozač spustio na sjedalo - ispričala je putnica iz autobusa za RTL.

Prema pričama očevidaca, navodno se radi o svađi bivših supružnika, a sve je počelo kada je žena svog bivšeg supruga na odmorištu optužila da ju je gušio pa je potom nazvala policiju.

- Vrijeđala je putnike i derala se na vozača da zaustavi autobus, a drugi putnici su je pokušavali smiriti - prepričava putnica.

No sve je završilo tek kada je presretač zaustavio autobus te su policajci ženu i muškarca odveli u svojem vozilu, javlja RTL.

Vaša reakcija na temu