Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
FOTOGALERIJA Primorac u Imotskom: Vratit ću Tuđmanovu bistu na Pantovčak

FOTOGALERIJA Primorac u Imotskom: Vratit ću Tuđmanovu bistu na Pantovčak

'Čestitost, vjera i obitelj svetinja su hrvatskoga naroda. Kod trenutnog predsjednika sve je suprotno'

Predsjednički kandidat HDZ-a Dragan Primorac u četvrtak se družio s građanima u Imotskom. Nakon stranačkog skupa obišao je Franjevački samostan te Glazbenu školu dr. fra Ivan Glibotić i koncertnu dvoranu. 

'Nema ništa ljepše nego biti među ljudima. Mi smo svi djeca kamena i srce mi je puno kad sam u Imotskom. Prije nekoliko mjeseci sam krenuo u raskidanje svih obveza koje sam imao na 3 kontinenta kako bih krenuo u predsjedničku utrku jer se želim staviti na raspolaganje svojoj domovini Hrvatskoj. Moji prijatelji i svi hrvatski branitelji koji su poginuli u Domovinskom ratu obvezuju me na borbu za našu domovinu. Mojim dolaskom na Pantovčak kultura dijaloga se vraća u društveni život Hrvatske', poručio je Primorac i dodao kako će u prvom mjesecu svog mandata vratiti bistu predsjednika Tuđmana na Pantovčak. 

'Čestitost, vjera i obitelj svetinja su hrvatskoga naroda. Kod trenutnog predsjednika sve je suprotno. Njegova agresija prema ljudima ne predstavlja njegovu snagu nego slabost', zaključio je.

Potpredsjednik županijskog HDZ-a Božo Ćubić u svom je obraćanju istaknuo snagu HDZ-a na imotskom području. 

'U Imotskoj krajini HDZ uvijek pobjeđuje. Vjerujem da će tako biti i ovaj puta. Ovo je HDZ-ova utvrda i znamo što znači da imamo svoga predsjednika. Zato ćemo učiniti sve da Dragan Primorac postane predsjednik Republike Hrvatske', rekao je Ćubić. 

Prisutne je pozdravio i tajnik županijskog HDZ-a Ante Mihanović koji je u svom govoru istaknuo sve važne osobine koje Dragana Primorca čine najboljim izborom za predsjednika Republike Hrvatske. Na sastanku su među ostalim bili dožupan Ante Šošić, načelnici imotskih općina, dopredsjednik HDZ-a Imotski Luka Kolovrat i brojni drugi gosti.

Vaša reakcija na temu