Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay.com Grad Kaštela i ove godine financira nabavu radnih materijala za osnovnoškolce

Grad Kaštela i ove godine financira nabavu radnih materijala za osnovnoškolce

Omogućene su i licence za aplikaciju Lexie posebno namijenjena učenicima s disleksijom i teškoćama čitanja

Grad Kaštela i za ovu školsku godinu, 2024./2025. financira nabavu radnih materijala za sve učenike osnovnih škola grada Kaštela.

Radni materijali koji će učenike dočekati prvi dan na školskim klupama su: mape za likovni odgoj, radni materijali za izvođenje vježbi i praktičnog rada iz predmetne nastave (radne kutije iz predmeta priroda, biologija, kemija, fizika i tehnička kultura), zbirka zadataka iz matematike 1. do 4. razreda ako za navedeni predmet od izabranog izdavača nije predviđena radna bilježnica i geografski atlas za učenike 5. razreda.

'Za škole smo prema njihovim potrebama omogućili i licence za aplikaciju Lexie. Lexie je aplikacija za ugodno čitanje i učenje posebice namijenjena učenicima s disleksijom i teškoćama čitanja.

Nabavu udžbenika i drugih obrazovnih materijala provele su osnovne škole - OŠ Bijaći, OŠ Prof. Filip Lukas, OŠ Ostrog, OŠ Knez Trpimir i OŠ Kneza Mislava, sukladno Zakonu o javnoj nabavi, a sredstva u iznosu od 300.000,00 eura osigurana su u proračunu Grada Kaštela za 2024. godinu', poručuju iz Grada Kaštela.

Vaša reakcija na temu