Foto: Milan Šabić Gradonačelnik Krstulović Opara čestitao Kurban bajram

Gradonačelnik Krstulović Opara čestitao Kurban bajram

Ovogodišnja bajramska molitva održala se u ŠC Gripe radi epidemioloških mjera

Splitski gradonačelnik Andro Krstulović Opara uputio je čestitku glavnom imamu Vahidu ef. Hadžiću i svim građanima Splita islamske vjeroispovijesti povodom Kurban bajrama:

'Poštovani ef. Hadžić,

Vama i svim vjernicima islamske vjeroispovijesti čestitam Kurban – bajram, najznačajniji islamski blagdan. Neka vaše četverodnevno slavlje protekne u duhu snaženja vjere u nepovredivost ljudskog prijateljstva i solidarnosti, jer to nije samo vjernička, nego i jasna ljudska spoznaja koju više i ne treba dokazivati.

To je još potrebnije danas u vremenu velikih izazova pandemije, kada se javljaju nove podjele. Bajramski dani su vrijeme jačanja svijesti o važnosti međusobnog uvažavanja, razumijevanja i ljubavi. Stoga se otvorena srca pridružujemo vašim molitvama za činjenje dobra jedni drugima, gradeći tako zajedništvo i mir, a time i boljitak, kako svih naših Splićana tako i svih građana Republike Hrvatske.

U to ime svima vama želim puno zdravlja, obiteljske sreće i blagostanja.

Bajram Šerif Mubarek Olsun!', stoji u čestitki.

Ovogodišnja bajramska molitva održala se u ŠC Gripe kako bi se zadovoljile sve propisane mjere za održavanje vjerskih skupova, a izaslanik gradonačelnika bio je savjetnik Ivica Grubišić.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(71420, "");
Pregledaj komentare