Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: HGSS Makarska HGSS U AKCIJI Spašavanje stranca u kanjonu rijeke Cetine

HGSS U AKCIJI Spašavanje stranca u kanjonu rijeke Cetine

Na teren odmah izašlo 16 spašavatelja

HGSS stanici Makarska pridružile su se kolege iz splitske stanice u zahtjevnoj akciji u kanjonu Cetine

'Danas u 14.00 sati, putem centra 112, zaprimljena je dojava o nesreći stranog državljanina koji je sudjelovao u organiziranom kanjoningu u kanjonu rijeke Cetine, u tunelu iznad slapa Gubavica. Ozlijeđena osoba nije mogla samostalno nastaviti kretanje, te je bila potrebna intervencija HGSS-a.

Na teren je odmah izašlo 16 spašavatelja iz Stanica HGSS Makarska i Split. Nakon brze i organizirane reakcije, spašavatelji su do unesrećenog stigli u 15.10, pruživši mu potrebnu prvu pomoć. Uslijedio je siguran transport unesrećenog, koji je u 16.05 transportiran do vozila Hitne medicinske pomoći u Zadvarju.

Nakon preuzimanja od strane hitne službe, unesrećeni je prebačen na daljnju medicinsku obradu u KBC Split.

Zahvaljujemo se svim spašavateljima na njihovom naporu i profesionalizmu', stoji u objavi.


Vaša reakcija na temu