Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
ISTRAGA VAROŠKOG MASAKRA I socijalni radnik koji je nagovorio Filipa Zavadlava na predaju svjedočit će idući tjedan

ISTRAGA VAROŠKOG MASAKRA I socijalni radnik koji je nagovorio Filipa Zavadlava na predaju svjedočit će idući tjedan

Osoba koja je odigrala ključnu ulogu u mirnoj predaji osumnjičenog za trostruko ubojstvo trenutno je u inozemstvu

Vanjski suradnik Centra za socijalnu skrb, koji je odigrao je ključnu ulogu u mirnoj predaji Filipa Zavadlava, osumnjičenog za trostruko teško ubojstvo u Varošu, također bi trebao biti ispitan idućeg tjedna. Pretpostavlja se da će imati nekakva konkretna saznanja o tome što se događalo jer je stupio u kontakt s Filipom čim ga je prepoznao na snimci koja se pojavila nedugo nakon što se Varošem prolomila rafalna pucnjava. 

U obitelji Zavadlav vršio je nadzor za Centar za socijalnu skrb i navodno je upravo on savjetovao predaju do koje je došlo u kafiću Borsalino na Skalicama. Svjedok se trenutno nalazi u inozemstvu, no uspjeli su ga pronaći i pozvati na ispitivanje idući tjedan, kada bi svoje iskaze trebali dati i Ante i Stanislav Zavadlav, otac i mlađi brat Filipa Zavadlava. 

Danas su obojica pristupili dokaznom ročištu, no kako je jučer Stanislav napadnut, ispričali su se da zbog stresa ne mogu ništa kazati. Dogovoreno je da se ispitivanje obavi idućeg tjedna. Stanislava Zavadlava odveli su u policijsku postaju da porazgovaraju na okolnosti jučerašnjeg napada na Kili, kao i da dogovore na koji način će mu pružiti zaštitu. Mlađi brat Zavadlav je višegodišnji ovisnik i upravo on se spominjao kao uzrok problema u koje je upao Filip Zavadlav. 

Stanislav Zavadlav u razgovoru za Index sinoć je demantirao da je Filip krenuo u krvavi pohod zbog njegovih problema. Ustvrdio je da su mu brata terorizirali Marin Boban i Jurica Torlak, koji su smaknuti na Šperunu, kao i da je Marin Ožić Paić ubijen greškom u Radmilovićevoj te da je Filipu jako žao što je došlo do zabune. 

Vaša reakcija na temu