Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović IVOŠEVIĆ NAJAVLJUJE Uskoro idemo u nabavu projektiranja za dio Bračke

IVOŠEVIĆ NAJAVLJUJE Uskoro idemo u nabavu projektiranja za dio Bračke

'Nastavak priče o pješačkim komunikacijama unutar GK Trstenik'

Splitski dogradonačelnik Bojan Ivošević objavio je kako je dio Bračke ulice od Puta Trstenika do Velebitske, od rotora do rotora, dužine oko 780 metara riješen što se tiče privatnih parcela. Dodao je i kako je ostalo još upisati se na društveno vlasništvo i riješiti jednu česticu s Hrvatskim vodama. 

'Ukratko, uskoro idemo u nabavu projektiranja navedene dionice, a zatim idemo na građevinsku dozvolu i nabavu za izvođača radova.

Na južnoj strani se predviđa zeleni pojas širine 2,5 m i nogostup 4 m koji je na dijelu postojećeg i novog zida promjenjive širine, na sjevernoj strani  nogostup je širine 2,5 m i zeleni pojas 1,5 m. Predviđena su i 4 autobusna stajališta, po dva sa svake strane. Na sjeveroistočnom dijelu ulice se predviđa parking za 10 vozila', naveo je Ivošević te dodao kako je istočno od dječjeg vrtića predviđen pothodnik te da je prilaz pothodniku predviđen prilaznim stubištima sa sjeverne i južne strane. 

'Ovo je nastavak priče o pješačkim komunikacijama unutar GK Trstenik koje su dugi niz godina bile van fokusa. Uzaludno posađena stabla u mandatu bivše vlasti na trasi buduće ceste izmjestit će se na Šetalište Pape Ivana Pavla II. na potezu od plaže za osobe s invaliditetom do Duilova', poručio je Ivošević.

Vaša reakcija na temu