Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Ivošević otkrio koliko su plaćeni izvođači na Sudamji

Ivošević otkrio koliko su plaćeni izvođači na Sudamji

'Stvar je elementarne pristojnosti prema izvođačima ne iznositi iznose njihovih pojedinačnih honorara u javnost'

Splitski dogradonačelnik Bojan Ivošević osvrnuo se na društvenim mrežama na ovogodišnju Sudamju. Građani su uživali u nastupima 4 tenora, Natali Dizdar, Vojka V, Grše, Alena Vitasović, A strane i Petra Graše, a Ivošević je otkrio kako su od svojih gaža ukupno zaradili 73.890€. 

'Napisao sam ukupnu sumu jer je stvar elementarne pristojnosti prema izvođačima ne iznositi iznose njihovih pojedinačnih honorara u javnost, ukoliko je to moguće, jer utječe na njihove pregovore s drugim poslovnim subjektima. Toga se drže i sve okolne općine i gradovi pa tako sigurno nećete pronaći u medijskom prostoru pojedinačne honorare izvođača koji nastupaju u Trogiru, Solinu, Kaštelima ili Podstrani.

Mi ćemo nastaviti podizati kvalitetu gradskih manifestacija jer svaki kvalitetno uložen euro u navedene se višestruko vrati, a onome kome smeta da Splićanke i Splićani mogu guštat povodom Sudamje i ostalih gradskih manifestacija njemu zbilja ne mogu pomoći', napisao je.

Vaša reakcija na temu