Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
FOTO Večeras akrobatski show 'Meraviglia': 'Očarat će vas ova čudesna izvedba'

FOTO Večeras akrobatski show 'Meraviglia': 'Očarat će vas ova čudesna izvedba'

Donosimo mali 'sneak peek' s probe

Sve je spremno za akrobatski show 'Meraviglia', autora Alessandra Pietrolinija, koji će talijanski Sonics Aerial Performance izvesti večeras s početkom u 21.30 na šibenskoj Poljani - na 20-25 metara visine te paralelno na pozornici od 150 kvadrata - u sklopu 64. izdanja Međunarodnog dječjeg festivala. Pokazuje to mali 'sneak peek' s jučerašnje probe - donosimo ga kroz fotografije u priloženoj galeriji. 

'Meraviglia je čudesna izvedba koja će vas očarati zračnim akrobacijama koje oduzimaju dah. Dođite i doživite ovaj jedinstveni vizualni i osjetilni spektakl', pozivaju organizator uz napomenu kako je ulaz besplatan. 

'Meraviglia' je svjetska atrakcija. U nedavnom razgovoru za Dalmatinski portal Jakov Bilić, ravnatelj šibenskog HNK-a koji organizira MDF, otkrio nam je kako su dvije godine radili na dovođenju ovoga showa u Šibenik. Istaknuo je pritom kako su rijetki trenuci u kojima se takvo što može pogledati u ovom dijelu Europe. 

MDF, napomenimo, vlada Šibenikom kao i lokacijama diljem Šibensko-kninske županije sve do 6. srpnja. U tom periodu kroz 12 programskih cjelina obuhvaća više od 200 programa koje izvodi više od 2000 ljudi. Pregršt je sadržaja, pored ovog showa, i danas. 

Facepainting je u planu od 18 sati na Trgu kralja Držislava, Els Recicloperats od 19 u Parku  Roberta Visianija, Larun također od 19 na istoj lokaciji. Cirkuski cabaret  'Groznica subotnje večeri' (Cirkultura & Cirk prozor) počet će u 20 sati na Trgu Muline u Raslini. U isto vrijeme odvijat će se koncert 'Dobro došli, prijatelji' HNK-a u Šibeniku na ljetnoj pozornici za posjetitelje s kupljenom ulaznicom. Filmska projekcija 'Nestašna zubić vila', u Ulici don Krste Stošića, zakazana je, pak, za 21.15. 

'Ne propustite ovu večer punu magije i radosti', poručuju iz organizacije. 

Cjelokupni program 64. MDF-a dostupan je na njegovoj službenoj stranici

Vaša reakcija na temu