Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
IX. bojna HOS-a o uništavanju spomenika: 'Pozivamo sve hrvatske branitelje da žestoko ustanu protiv ove sramote, uvrede i provokacije'

IX. bojna HOS-a o uništavanju spomenika: 'Pozivamo sve hrvatske branitelje da žestoko ustanu protiv ove sramote, uvrede i provokacije'

'Milanovićevi zadovoljni, Ivoševićevi sretni, Plenkovićevi tihi u strahu od partnera iz 'srpskog sveta'...'

Udruga IX. bojne HOS-a oglasila se priopćenjem vezano za oskvrnjivanje spomenika poginulim pripadnicima njihove postrojbe. Prenosimo ga u cijelosti.

'Ciljana provokacija dijela vlasti u Splitu i Hrvatskoj, kojom je 'nepoznati' počinitelj na spomenik poginulim hrvatskim braniteljima, naškrabao zločinačku crvenu zvijezdu petokraku, upravo onu koja ih je ubila, uz poruku da su poginuli hrvatski branitelji 'fašisti', razotkrila je tko je tko u današnjoj Hrvatskoj.

Već više puta mrzitelji Hrvatske skriveni iza lažnog antifašizma, oštećuju spomenik HOS-a u Splitu. Uvijek se radi o 'nepoznatim počiniteljima', koji su jednom zamaskirani milicioneri Ranka Ostojića, drugi put komunalci Bojana Ivoševića, treći put 'antifašisti' Zorana Milanovića i suradnici Andreja Plenkovića iz srpskog sveta".... Ali rezultat je uvijek isti, jer je 'nepoznati počinitelj' uhljebljen u lokalnoj i državnoj vlasti, politici, medijima a na žalost i u miliciji.

Pozivamo sve hrvatske branitelje, a posebno one u vrhu vlasti koji kukavički šute (osim par pojedinaca), da žestoko ustanu protiv ove sramote, uvrede i provokacije.

Ima li veće uvrede od crtanja zločinačke crvene zvijezde na grobove mladića koje je ubila upravo ta zločinačka crvena zvijezda.

Nazivati fašistima branitelje koje je ubila zločinačka, komunistička, a zapravo fašistička srbo-komunistička banda, mogu samo šizofreni luđaci, Miloševićevi sljedbenici ili 'hrvatski antifašisti'.

Četničko-komunistički zločinci su oduvijek Hrvate smatrali fašistima i dok su ih klali po križnim putovima, ubijali po emigraciji, zatvarali po kazamatima, masakrirali u Vukovaru... Tako Putin zove Ukrajince dok ih nevine ubija, a zapravo pravi i jedini fašisti danas u su komunisti koji se lažno nazivaju antifašisti.

Došlo je vrijeme za onu biblijsku 'Neka mi usahne desnica ako tebe izdam Izraele...'. Zamislimo što bi napravio Izrael kada bi netko 'nepoznat' nacrtao kukasti križ i napisao 'fašisti' na grob ubijenih Židova od strane fašista. Našli bi oni brzo 'nepoznatog' počinitelja, a i njegovu rodbinu do devetog koljena, a ne bi mu srušili samo kuću nego i cijelo naselje.

U Hrvatskoj muk institucija. Gromoglasna tišina. Milanovićevi zadovoljni, Ivoševićevi sretni, Plenkovićevi tihi u strahu od partnera iz 'srpskog sveta', do kada pitamo se, do kada će branitelji trpjeti poniženja, uvrede i provokacije od strane Olujom poražene politike.

Bježali su tzv. 'antifašisti' traktorima od zaslužene kazne, pritajili su se 'antifašisti' u vlasti, politici, funkcijama i medijima, dok je trajala euforija od 'Oluje', a sada su miševi iz rupa izišli, osilili se i razbahatili.

Pozivamo još jednom makar dijelove vlasti i uspavane branitelje u tim dijelovima vlasti, da žurno, bolje reći odmah identificiraju, lociraju i uhite 'nepoznate' počinitelje ovog zločina, jer daljnje uvrede i provokacije nećemo više mirno i šutke primati.

Na kraju poruka noćnim kukavicama, prijavite se sami vašima u vlasti. proći ćete sa blagim ukorom ili pohvalom, a ako vas mi uhvatimo u zločinu, zapjevat će vam ratna HOS-ova: '...sve ćemo vam prste slomiti, a ne samo tri...'.

Bog i Hrvati!

Za dom spremni!'

Vaša reakcija na temu