Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović / ilustracija Izbio požar u fast foodu u Postirama

Izbio požar u fast foodu u Postirama

Niz vatrogasnih intervencija jučer

Županijski vatrogasni operativni centar Split izvijestio je o nizu intervencija od jučer u 6 sati do jutros u 6 sati. 

Intervencije JVP-a Split

U 10.53 stigla je dojava o požaru motora u vozilu u Solinskoj ulici. Na intervenciji je bio JVP Split - šestero vatrogasaca s jednim vozilom.

U 13.46 dojavljeno je o požaru trave na Lovrincu. Intervenirala su tri vatrogasca s jednim vozilom.

Tehnička intervencija otvaranja vrata stana zabilježena je u 14.55 u Ulici Matice hrvatske, Split. Na intervenciji su bila tri pripadnika JVP-a Split s jednim vozilom.

Dva vatrogasca s jednim su vozilom krenula na tehničku intervenciju u 00.13. Bili su ispomoć Hitnoj medicinskoj pomoći u transportu pacijenta u Imotskoj ulici. 

U 00.52 evidentirana je još jedna tehnička intervencija - osiguranja u lučici Zenta zbog curenja nafte. Intervenirala su četiri pripadnika JVP-a Split s jednim vozilom. 

Intervencije DVD-a Split

Tri su vatrogasca s jednim vozilom odjurila u Ulicu fra Bone Razmilovića u 19.08. Otvarali su vrata stana.

Preostale intervencije u županiji

U 8.55 izbio je požar veće količine kartona u komunalnom pogonu u Baškoj Vodi. Ugasilo ga je sedmero vatrogasaca DVD-a Baška Voda s dvama vozilima.

Tri vatrogasca iz DVD-a Supetar s jednim su vozilom intervenirala u 13.42 zbog prometne nezgode u Pučišćima. 

U 14.50 stigla je dojava o požaru otvorenog prostora na području Segeta Gornjeg. Na intervenciju su izišli: JVP Trogir 2/6, DVD Trogir 4/14, DVD Seget Vranjica 4/12, DVD Slatine 2/7, DVD marina 2/6, DVD Okruk 2/8, DVD Kaštela 1/3, DVD Gomilica 1/3, DVD Mladost 1/4, JVP Split 1/1 i državna interventna postrojba 3/8. Ukupan je broj sudionika na požaru: 23 vozila i 70 vatrogasaca. U gašenju su sudjelovala dva kanadera.

Požar je lokaliziran u 18 sati. Opožarena je površina od oko 4 ha raslinja i borove šume. Na požarištu je cijelu noć dežuralo osmero vatrogasaca s trima vozilima.

Oko 23.10 izbio je požar u kuhinji pečenjarnice (fast fooda) na rivi u Postirama. Na intervenciji je bio DVD Supetar s jednim vozilom i troje vatrogasca.

Vaša reakcija na temu