Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović JOŠ GA DRŽI Kerumovi vijećnici sutra neće na sjednicu Gradskog vijeća

JOŠ GA DRŽI Kerumovi vijećnici sutra neće na sjednicu Gradskog vijeća

'Probio' je zbog nagrade Zlatni kurac

Vijećnici HGS-a Željka Keruma, kako sada stvari stoje, sutra neće doći na nastavak sjednice Gradskog vijeća na kojoj je najvažnija točka rebalans proračuna. Izvješće gradonačelnika nema težinu, osim političke poruke. 

Prije tjedan dana nije bilo naznake da će Željko Kerum uskratiti podršku Andri Krstuloviću Opari i HDZ-u, dapače. U međuvremenu, Kerum je 'probio' zbog dodjele nagrade Zlatni kurac i navodno zbog toga odlučio promijeniti odluku. Podignuo je kaznenu prijavu protiv dobitnika, organizatora Bojana Ivoševića i gradonačelnika. 

Još ga, očito, drži gnjev. Da Kerum nije mislio podržati posljednji proračun, to se odavno špekuliralo, a sada je samo ubrzao stvari i krenuo u predizbornu kampanju i ranije. U ovom trenutku ne razmišlja se o odgodi sjednice. Dakle, i HDZ je spreman na sve.

Vaša reakcija na temu