Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
KAMPUS U SPLITU Duhovna obnova, sveta misa i koncert u četvrtak

KAMPUS U SPLITU Duhovna obnova, sveta misa i koncert u četvrtak

Organizator je Ured za pastoral mladih Splitsko-makarske nadbiskupije

U četvrtak, 28. listopada, od 17 sati u Kampusu Sveučilišta u Splitu održat će se ovogodišnja duhovna obnova, najavljuju iz Ureda za pastoral mladih Splitsko-makarske nadbiskupije. 

Duhovna obnova će se sastojati od duhovnog nagovora koji će održati prof. dr. sc. don Mladen Parlov te molitve krunice koju ću predmoliti molitvena sekcija Hrvatskoga nadzemlja. Nakon toga će sv. misu i zaziv Duha Svetoga predslaviti splitsko-makarski nadbiskup msgr. Marin Barišić.

Na kraju večeri studenti, mladi i svi ostali posjetitelji moći će uživati u koncertu duhovne glazbe. Sudjelovat će sestre Ramljak, fra Marin Karačić te VIS Veritas Aeterna. 

Duhovna obnova može se pratiti uživo i na YouTube kanalu Pastorala mladih Splitsko-makarske nadbiskupije. 

Duhovnu obnovu, svetu misu i koncert duhovne glazbe organizira Ured za pastoral mladih Splitsko-makarske nadbiskupije uz pomoć Sveučilišta u Splitu i Studentskog centra Split.


Vaša reakcija na temu