Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
KARANTENA NA DUILOVU Traju posljednje pripreme, policija osigurava hotel Zagreb

KARANTENA NA DUILOVU Traju posljednje pripreme, policija osigurava hotel Zagreb

Prema posljednjim informacijama, očekuje se prebacivanje večeras

U hotelu Zagreb na Duilovu u tijeku je još priprema za karantenu. Brod iz Ancone je, očito, poremetio planove, brojka je veća nego što su planirali, na kraju će u karantenu, ako ne uspiju pregovori na višoj razini, 54 osobe, od kojih 36 stranaca, među njima i 9 Talijana.

Prema posljednjim informacijama, očekuje se prebacivanje večeras. 

Inače, zatekli smo kako policija osigurava hotel Zagreb, čelnik Ljekarni Splitsko - dalmatinske županije Ante Mihanović donosi antiseptike i zaštitni materijal, osigurava se hodnik...

- Na drugi ulaz će ući - kaže nam djelatnica dok u policijskom okruženju radi svoj posao. Smije se, ali neugoda se osjeća.

Voditelj nas pak udaljuje i zabranjuje daljnje snimanje dok se užurbano obavljaju posljednje radnje.

U Stožeru Splitsko - dalmatinske županije su otvoreno rekli da su i oni nezadovoljni jer je brod uplovio, ali da to, nažalost ne ovisi o njima.

Nadaju se još uvijek da će se putnici vratiti u matičnu luku ili svoju zemlju, ali je dožupan Luka Brčić i otkrio da nemaju garancije od strane Bosne i Hercegovine da će preuzeti obvezu o svojim državljanima.


Vaša reakcija na temu