Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: MUP Kombi pun migranata odbio stati, zabio se u stup, ozlijeđeno 14 osoba, među njima ima i djece

Kombi pun migranata odbio stati, zabio se u stup, ozlijeđeno 14 osoba, među njima ima i djece

Pomoć im je pružena u bolnici u Slavonskom Brodu

Noćas se oko 3 sata, u mjestu Malino, dogodila prometna nesreća u kojoj je ozlijeđeno više osoba. Utvrdilo se da je s ceste izletio kombi s migrantima.

'Obavljajući zadaće sprječavanja nezakonitih ulazaka u Republiku Hrvatsku, noćas, oko 3.05, policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske uočili su vidno opterećen kombi (švicarskih nacionalnih registracijskih oznaka), kojega su pomoću uključenih svjetlosnih i zvučnih znakova pokušavali zaustaviti radi kontrole, no vozač se oglušio o naredbe policije te nastavio vožnju povećavajući brzinu.

Nakon 1-2 minute policijski službenici su dolaskom do Malina uočili da je navedeni kombi sletio s ceste, udarivši u stup javne rasvjete', objavila je policija.

Ozlijeđeno je 14 osoba među kojima je sedmero djece. Pomoć im je pruženau bolnici u Slavonskom Brodu i Novoj Gradiški.

Policijski službenici nastavljaju daljnji rad i obavljanje očevida, priopćila je policija.

Vaša reakcija na temu