Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
KONAČNO Križanje kraj Kroma dobilo kameru!

KONAČNO Križanje kraj Kroma dobilo kameru!

Savjetnik gradonačelnika kaže da su našli način da se ne čeka više

Jedno od najopasnijih križanja, Domovinskog rata, Ulica slobode i Hrvatske mornarice dobilo je kameru. Na raskrižju kraj Kroma evidentirat će se svi prekršaji i počinitelji, naime, kamera će biti povezana s policijom.

- Kroz europske fondove predviđeno je 100 milijuna kuna za kamere u naredne dvije godine. Da ne čekamo više, pronašli smo način kako povezati križanje s kamerama u centru grada. Na kraju će se implementirati u sustav, a vrijeme nećemo izgubiti, ni novac - pojasnio je savjetnik gradonačelnika Krešimir Budiša

Ni promjena prometnog režima, zabrana skretanja ulijevo iz Ulice slobode, podsjetimo nije 'opametila' brojne vozače.

Ovo je, inače, jedno od najopterećenijih križanja kojim dnevno prođe  između 70 i 75 tisuća vozila. Česte su prometne nesreće, čak i s tragičnim ishodom.

Vaša reakcija na temu