Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: MUP Korčulanska policajka Jelena Surjan opet najbolja na Zagrebačkom maratonu

Korčulanska policajka Jelena Surjan opet najbolja na Zagrebačkom maratonu

Sudjelovalo je 5500 trkača

Na 32. zagrebačkom maratonu koji je održan u nedjelju, 13. listopada, sudjelovalo je više od 5500 trkača. Utrku je organizirao Zagrebački atletski savez uz partnerstvo Hrvatskog atletskog saveza, a trkačima ponudili natjecanje u tri kategorije utrke: Garmin (10 km), polumaraton (21 km) i maraton (42 km).

Utrka na 10 kilometara predstavljala je službeno pojedinačno i ekipno Prvenstvo Hrvatske za pripadnike Ministarstva unutarnjih poslova gdje je policijska službenica PP Korčula Jelena Surjan u  kategoriji MUP-a osvojila 1. mjesto istrčavši dionicu od 10 km za 46 minuta

Za organizaciju je zaslužan Novica Bogdanović s Policijske akademije - Prvi hrvatski redarstvenik, ispred Ministarstva unutarnjih poslova.

Medalje i pobjedničke pehare svim pripadnicima Ministarstva unutarnjih poslova dodijelila je načelnica Sektora za potporu Gordana Bušić Vojnović dok je novac od startnine policijskih službenika uplaćen u fond Zaklade policijske solidarnosti.

Vaša reakcija na temu