Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
KRATKI SPOJ Opasno križanje kraj Kroma bilo je još opasnije zbog semafora koji se kvare

KRATKI SPOJ Opasno križanje kraj Kroma bilo je još opasnije zbog semafora koji se kvare

Traži se uzrok zbog kojeg izbacuje osigurač

U proteklih nekoliko dana više puta je prestao raditi semafor na križanju Ulice Domovinskog rata i Ulice slobode. Opasno raskrižje kraj Kroma više puta je punilo medijske stupce zbog nesreća, mijenjala se prometna signalizacija tako da je iz Ulice slobode zabranjeno skretanje ulijevo u Domovinskog rata, postavile su se i kamere. Međutim, ovaj put su problem semafori koji se izgase te se na jednom od gorih raskrižja u gradu u trenu stvori kaos.

Kako doznajemo, razlog je, vjerojatno kondenziranje vlage zbog učestalih kiša pri čemu nastane kratki spoj. Nakon kratkog spoja, promptno bi 'dizali' osigurač i tako privremeno omogućili daljnje funkcioniranje, čak i više puta dnevno. 

Kad se vrijeme smirilo, radnici Cestara su izašli na teren tražiti dugoročno rješenje, odnosno, otkloniti uzrok zbog kojeg dolazi do kratkog spoja.

Vaša reakcija na temu