Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović POMAHNITAO TURIST Razbijao po recepciji, napao recepcionara pa nastavio razbijati po Baškoj Vodi

POMAHNITAO TURIST Razbijao po recepciji, napao recepcionara pa nastavio razbijati po Baškoj Vodi

Uhićen je 43-godišnji državljanin Finske

Zbog oštećenja tuđe stvari, nanošenja ozljeda i narušavanja reda i mira policija je osumnjičila 43-godišnjeg državljanina Finske. 

On je jučer oko 2.45 sati počeo razbijati inventar hotela u Baškoj Vodi, a onda je napao i recepcionera koji ga je pokušao spriječiti u razbijanju. Potom je izišao na ulicu i došao do kuće na kojoj je oštetio ulazna vrata stana i potom je ušao u jedan apartman gdje je oštetio balkonski prozor. U apartmanu su bile tri osobe i koje su ga istjerale vani. 

'Obavljenim alkotestiranjem je utvrđena alkoholiziranost 43-godišnjaka. Prilikom razbijanja i narušavanja javnog reda i mira 43-godišnjak je nanio lakšu tjelesnu ozljedu zaposleniku hotela i vlasniku stana.

Protiv njega je podnijet Optužni prijedlog sukladno čl. 6. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira (naročito drsko i nepristojno ponašanje). Nadalje zbog počinjenja kaznenih djela oštećenje tuđe stvari i tjelesna ozljeda uz kaznenu prijavu je predan pritvorskom nadzorniku', poručuje policija.

Vaša reakcija na temu