Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Šibenske šape Kujici Stelli odsjekli uši, 'Šibenske šape' uputile apel za pomoć

Kujici Stelli odsjekli uši, 'Šibenske šape' uputile apel za pomoć

'Vjerojatno nikad neće bit kažnjen počinitelj...'

Na stranici 'Šibenskih šapa' objavljen je apel za pomoć kujici Stelli koja je postala žrtva nepoznatog počinitelja.

'Suvišno je pisati, preklinjati i proklinjati... U ovakvom stanju je štene došlo u azil. Kujica je u svoja 3 mjeseca osakaćena i napuštena s još dva šteneta iz istog legla. Netko se odlučio igrat veterinara i srećom druge nije rezao. Njoj treba puno bolja veterinarska skrb od one koju može dobit u azilu, treba joj oporavak van kaveza, dalje od vrućine i muha i prljavštine... Molimo vas da nam pomognete da ju zbrinemo. Ne samo veterinarski troškovi, smještaj za malenu tjedan dva... Spasit ćemo ju. Od danas se zove Stella', napisali su.

Podaci za pomoć su:

račun udruge Šibenske šape

HR932390 0011199011802

SWIFT: HPBZHR2X

PayPal: sibenske.sape@gmail.com

Svrha donacije: Stella


Kasnije su podijelili i Stellino trenutno stanje.

'Stella je ostala kod veta na obradi. Predivno štene, kad uzmete u obzir koju traumu je prošla, ne pokazuje strah prema ljudima, maše repićem i umiljava se. Teška je samo 6 i po kila. Uši su iščupane i tu popravka nema, morat će samo zarasti na miru. Dugujemo vam ispriku zbog netočne informacije, krivo nam je rečeno na prvu, pas je došao preko komunalnog iz Bibinja ne Biskupije. Vjerojatno nikad neće bit kažnjen počinitelj, ali zato će naša Stella gdje god se pojavi upozoravati na čudovišta koja žive kraj nas... Našla je dom kod naše Ivane nakon veterinara, i vraćati se u azil neće, ali gore je ostalo dvoje njenih supatnika iz legla koji na kraju iako im nisu osakaćene uši, ispadaju manje sretni od Stelle. Prijeti im parvo i u tom slučaju umjesto ušiju gube život...ako imate komadić srca za pomoći jednom štenetu, javite se', zamolili su.


Vaša reakcija na temu