Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Foto: Screenshot Index.hr Ministar objavio nove informacije o zaraženom momku, u Splitu policajci s maskama dočekali trajekt iz Italije

Ministar objavio nove informacije o zaraženom momku, u Splitu policajci s maskama dočekali trajekt iz Italije

Vili Beroš je rekao da će i djevojka zaraženoga biti testirana

Ministar zdravstva Vili Beroš vratio se jučer navečer sa sastanka u Rimu održanom nakon što se u Hrvatskoj pojavio prvi potvrđeni slučaj koronavirusa. Riječ je, piše Index, o 26-godišnjem mladiću koji je prošlog tjedna tri dana boravio u Milanu sa svojom djevojkom. 

Mladić ima blage simptome i nalazi se u izolaciji u Klinici za infektivne bolesti 'Dr. Fran Mihaljević'. Uz njega, u Klinici za infektivne bolesti trenutno je hospitalizirano troje ljudi koji su u fazi testiranja na koronavirus.

Ministar je otkrio i najnovije informacije o zasad jedinom hrvatskom pacijentu kojem je potvrđena zaraza koronavirusom te je potvrdio sumnje u novu zarazu.

- On je u ovom trenutku stabilnog stanja, međutim čujem da njegova djevojka također ima znakove, stoga će ući u proceduru, bit će pregledana, vjerojatno testirana i vidjet ćemo što i kako dalje s njom.

Dodajmo da je jutros u Split stigao trajekt iz talijanske Ancone. Index javlja da su ga dočekali policajci sa zaštitnim maskama.

Vaša reakcija na temu