Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Portal grada Kaštela Ministarstvo pravosuđa potvrdilo incident u gospićkom zatvoru: Akteri sukoba nisu zadobili ozbiljnije ozljede

Ministarstvo pravosuđa potvrdilo incident u gospićkom zatvoru: Akteri sukoba nisu zadobili ozbiljnije ozljede

Obojica su povezani s drogom

Ministarstvo pravosuđa i uprave potvrdilo je da se prije dva dana u gospićkom zatvoru dogodio incident sa Splićaninom Josipom Čubelićem i Darkom Jandrićem iz Zagreba.

Obojica se nalaze iza rešetaka zbog poslova s drogom. Čubelić je od ovog tjedna osumnjičen i da je posredovao u sprječavanju dokazivanja u slučaju ubojstva Marija Boljata u Kaštelima 2020. godine. Jozo Čabraja, jedini koji je te večeri bio s ubijenim Boljatom, prvo je imenovao osobu koja je u njega ispalila dva hica, a potom je sve zanijekao.

USKOK drži da je nagrađen s 10 tisuća eura.

Čubelić i Jandrić su se sukobili u teretani, navodno je Jandrić provocirao po 'nacionalnoj osnovi' i dizao tri prsta pa je Čubelić skočio na njega i udario ga par puta.

Evo što u Ministarstvu kažu o incidentu.

'U Zatvoru Gospić 2. listopada je došlo do tjelesnog sukoba između dvije osobe lišene slobode. Brzom reakcijom službenika pravosudne policije, tjelesni sukob je žurno prekinut.

Pravosudna policija prilikom intervencije nije imala potrebu primijeniti sredstva prisile prema osobama lišenim slobode. Akteri sukoba nisu zadobili ozbiljnije tjelesne ozljede. Protiv njih slijedi postupak za utvrđivanje stegovne odgovornosti', navode u Ministarstvu

Vaša reakcija na temu