Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Planinarsko društvo 'Prenj-Glogošnica 1979' STRAŠNE POPLAVE U BiH Roditelji poginuli na licu mjesta, dječaku se bore za život

STRAŠNE POPLAVE U BiH Roditelji poginuli na licu mjesta, dječaku se bore za život

Najmanje 18 mrtvih

Adnan Đelmo, koji je u najtežim trenucima spašavao živote u Jablanici, podijelio je za Dnevni avaz najteže iskustvo tijekom današnjeg katastrofalnog dana u BiH.

'Jedan od najtežih momenata je bio taj kada smo izvlačili tog dječaka gdje su roditelji mu preminuli, nažalost, na licu mjesta. Zatekli smo dijete pod tim podzidom, taj momenat je bio najteži, kroz što je to dijete prolazilo... Kako smo čuli dalje, tom dječaku se bore za život, prevezen je u bolnicu, dječak je imao sedam ili osam godina", ispričao je Đelmo za Avaz.

Podsjetimo, prema posljednjim informacijama, najmanje 18 osoba je izgubilo život u Jablanici.

Vaša reakcija na temu