Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Na auto stavila nepripadajuće tablice, a bila je pozitivna i na drogu

Na auto stavila nepripadajuće tablice, a bila je pozitivna i na drogu

Uhićena je 36-godišnjakinja

Šibenska policija je u četvrtak, oko 14.40 sati, zaustavila vozilo kojim je upravljala 36-godišnjakinja. Utvrdili su kako je na vozilo stavila nepripadajuće registarske oznake, a prometna dozvola mu je prestala važiti u kolovozu 2023. godine. 

Testirana je na droge i bila je pozitivna pa je policajcima predala 0,6 grama marihuane. Osim toga, utvrđeno je i kako nema prijavljeno prebivalište na području RH.

'U petak, 6. rujna zbog počinjenih prekršaja vozačica je uz optužni prijedlog privedena je na Prekršajni odjel Općinskog suda u Šibeniku, gdje je kažnjena novčanom kaznom u ukupnom iznosu od 2400,36 eura te zabranom upravljanja motornim vozilima B kategorije u trajanju od 3 mjeseca.

Zbog postojanja osnovane sumnje da je počinila kazneno djelo krivotvorenje isprave, protiv 36-godišnjakinje bit će podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu u Šibeniku', objavila je policija.

Vaša reakcija na temu