Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Na Kukuzovcu se planira graditi tvornica za kalciniranje gipsa

Na Kukuzovcu se planira graditi tvornica za kalciniranje gipsa

Kristina Križanac danas je potpisala predugovore o kupoprodaju nekretnina

Sinjska gradonačelnica Kristina Križanac danas je zaključila predugovore o kupoprodaji nekretnina na području GZK – Sinj, s trgovačkim društvima DRAGA SADRA d.o.o., Glavice i UZDA d.o.o., Obrovac Sinjski.

- DRAGA SADRA d.o.o. je trgovačko društvo registrirano za eksploataciju i proizvodnju sirove sadre te je vodeći proizvođač na području Hrvatske. Na predmetnom zemljištu u površini od 5.531 četvorni metar planira se izgradnja prve faze tvornice za kalciniranje sirove sadre/gipsa. Po stavljanju objekta u funkciju planira se zaposliti pet radnika - poručili su iz Grada Sinja.

UZDA d.o.o. je trgovačko društvo koje ovom investicijom planira izgradnju proizvodnog i skladišnog prostora. Ukupna površina čestice zemljišta iznosi 6.026 četvornih metara, vrijednost investicije bit će 4.000 000 kuna te se planira zaposliti sedam radnika.

Vaša reakcija na temu