Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Jojo Hasilla from Pixabay Od cimera pokušao iznuditi 1000 eura, prijetio mu ozljeđivanjem i bacanjem bombe

Od cimera pokušao iznuditi 1000 eura, prijetio mu ozljeđivanjem i bacanjem bombe

Uhićen je 22-godišnjak

 Nakon što je 35-godišnji državljanin Makedonije, koji ima privremeni  boravak u RH, dubrovačkim policajcima u četvrtak prijavio pokušaj iznude, provedeno je kriminalističko istraživanje kojim je utvrđeno da je to kazneno djelo počinio njegov 22-godišnji sunarodnjak.

Naime, prethodnog tog dana, dok je 35-godišnjak šetao Dubrovnikom, susreo je osumnjičenog 22-godišnjaka, s kojim je jedno vrijeme bio cimer.

Tijekom susreta 22-godišnjak je od njega, prijeteći mu fizičkim ozljedama i da će mu baciti bombu na kuću, tražio da mu vrati 1000 eura, za koje oštećeni tvrdi da mu ne duguje.

Vaša reakcija na temu