Odabrana najbolja idejna rješenja za garaže na devet lokacija u Splitu

Odabrana najbolja idejna rješenja za garaže na devet lokacija u Splitu

Na natječaj je pristiglo devet radova

Završen je natječaj za odabir idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja za garaže na devet lokacija u Splitu, a stručni žiri je kao najbolji izabrao rad Grgura Butigana, Jakova Matasa, Bernardice Grubišić i Katarine KazićDodijeljena im je i nagrada u iznosu od 147.400 kuna. 

Druga nagrada i iznos od 92.125 kuna pripao je Luki Cvitanu, Antoniji Vuletić, Kristini GotvaldAni BurićJeri Kuzmaniću, treća nagrada u iznosu od 55.275 kuna dodijelit će se radu Danijela Cetine, Krešimira Crnkovića, Ivone Lerga, Bojane Marčićev, Ive Meštrović i Miroslava Posavca.  Četvrta nagrada i iznos od 44.220 idu radu čiji su autori Hrvoje Arbanas, Anita Elez, Saša Košuta, Mario Kralj i Dora Lončarić, a peta i iznos 29.480 ide radu Irene Bakić i Sonje Halapir.

Na natječaj koji je trajao od 28. siječnja do 6. svibnja 2019. g. pristiglo je devet radova koji su svi ostvarili pravo sudjelovanja u postupku ocjenjivanja. Žiri su činili: Boris Popović dipl.ing.arh., predstavnik provoditelja, predsjednik OS, Marko Bartulić, direktor Split parkinga, predstavnik raspisivača, Jure Granić, dipl.ing. cestovnog prometa, predstavnik raspisivača, Mirko Buvinić, dipl.ing.arh. predstavnik provoditelja, Ivan Jurić, dipl.ing.arh. predstavnik provoditelja, prof.dr.sc. Boris Trogrlić, dipl.ing.građ.


Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(45891, "");
Pregledaj komentare