Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
PJEŠACI, OPREZ! Sutra će vas zaustavljati policija

PJEŠACI, OPREZ! Sutra će vas zaustavljati policija

Napominju kako su pješaci jedna od najugroženijih skupina sudionika u prometu

Iz splitske policije najavljuju da će sutra od 10 do 13 sati provoditi akciju 'Pješak'. 

Osim na prekršaje koje čine pješaci, akcija će biti usmjerena i na vozače koji čine prekršaje na štetu pješaka. Upozoravaju sve sudionike u prometu na obvezu poštivanja prometnih propisa.

- Napominjemo kako su pješaci jedna od najugroženijih skupina sudionika u cestovnom prometu. Poštivanje prometne signalizacije i prednosti prolaska pješaka, te poštivanje prometnih propisa od strane samih pješaka, znatno smanjuje mogućnost prometnih nesreća, posebno onih s najtežim posljedicama. Stoga budite odgovorni sudionici u prometu, poštujte prometne propise, jer time čuvate sebe i druge! - poručuju iz policije.

Vaša reakcija na temu