Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: MUP Podivljao nakon što ga je zaustavila policija: Nije htio izaći iz auta, glasno puštao glazbu, udarao službenike

Podivljao nakon što ga je zaustavila policija: Nije htio izaći iz auta, glasno puštao glazbu, udarao službenike

Uhićen je 32-godišnjak

Policija je jutros oko 1 sat u Trogiru zaustavila 32-godišnjaka koji se nije htio testirati na prisutnost droga u organizmu. Tijekom postupanja je vrijeđao policajce, nije htio prestati, a nije htio ni izaći iz vozila.

'Čitavo vrijeme tijekom postupanja policijskih službenika se iracionalno ponašao, remetio javni red i mir glasnim paljenjem muzike s radija i upalio je vozilo. Kao potpora na mjesto događaja stigli su djelatnici Jedinice specijalne i interventne policije koji su mu izdali naredbu da ugasi vozilo i iz njega izađe. Muškarac je opet odbio iz istog izaći uhvativši se rukama za volan, ubacio je u brzinu u namjeri da pokrene vozilo, nakon čega su na njim uporabljena sredstva prisile, a jedan od policajaca je ugasio vozilo', opisuje policija.

Pružao je aktivni otpor prilikom uhićenja, udarao je policajce pa su nad njim morali primijeniti silu da bi ga svladali. 

'Muškarac je doveden u službene prostorije gdje je nastavio s iracionalnim ponašanjem ometajući i djelatnike medicinske pomoći u poslu te je odbijao liječničku pomoć. Nije imao bilo kakve vidljive ozlijede i smješten je u prostoriju za zadržavanje do prestanka djelovanja opojnog sredstva nakon čega će nad njim biti provedeno istraživanje', zaključuje policija.

Vaša reakcija na temu