Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Policajci otkrili mnoštvo krivotvorenih PCR testova

Policajci otkrili mnoštvo krivotvorenih PCR testova

Prijavili su ih zbog krivotvorenja isprava

Granični policajci Policijske uprave brodsko-posavske su tijekom vikenda otkrili čak 45 pokušaja ulaska u Republiku Hrvatsku s krivotvorenim PCR testovima.

Na graničnom prijelazu Stara Gradiška policijski službenici su utvrdili da su ukupno 43 osobe (uglavnom državljana Bosne i Hercegovine), prilikom granične kontrole, predočilo krivotvorene PCR testove, koji su izdani u Bosni i Hercegovini.

Na graničnom prijelazu Slavonski Brod su evidentirane dvije osobe koje su na uvid dale nalaze testa za koje je utvrđeno da se radi o krivotvorinama.

Policijski službenici protiv svih osumnjičenika podnose kaznene prijave zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krivotvorenja isprave redovnim putem, nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

Vaša reakcija na temu