Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay.com POMOĆ ZA OGRJEV: Sinj daje 160 eura korisnicima zajamčene minimalne naknade

POMOĆ ZA OGRJEV: Sinj daje 160 eura korisnicima zajamčene minimalne naknade

Zahtjev se može podnijeti do 30. listopada

Grad Sinj raspisao je javni poziv za podnošenje zahtjeva za pomoć u podmirenju troškova ogrjeva za 2024. godinu. Poziv je namijenjen korisnicima zajamčene minimalne naknade s prebivalištem na području Grada Sinja, koji se griju na drva.

Korisnicima je osigurana jednokratna novčana pomoć u iznosu od 160 eura po korisniku za pokrivanje troškova ogrjeva.

Rok za podnošenje zahtjeva je 30. listopada 2024. godine, a pisani zahtjevi zaprimaju se u zgradi Gradske uprave Grada Sinja, Dragašev prolaz 24, Sinj, u Pisarnici (soba br. 42) radnim danom od 8 do 15 sati.

Obrazac zahtjeva može se preuzeti ovdje ili osobno u zgradi gradske uprave. Uz zahtjev je potrebno priložiti uvjerenje o prebivalištu ili presliku osobne iskaznice.

Za više informacija građani se mogu obratiti Gradskom uredu Grada Sinja.

Vaša reakcija na temu