Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Foto Ivan POŽAR U TRILJU Vatrogasci izvlače bale sijena i gase ih

POŽAR U TRILJU Vatrogasci izvlače bale sijena i gase ih

Cijeli dan će se raditi na sanaciji

Još je aktivan požar koji je jučer izbio u skladišnom dijelu Cetinke u Trilju, ali je pod kontrolom vatrogasaca. Zapalile su se bale sijena oko 17 sati, a na intervenciju je izašlo ukupno pet vatrogasnih postrojbi s 11 vozila i 26 vatrogasaca. 

Kako se doznaje od županijskog vatrogasnog zapovjednika, Ivana Kovačevića, još ima izdimljavanja, ali požar ne prijeti da će se proširiti.

'Radi se na sanaciji požara i radit će se sigurno cijeli dan na tome. Uporabom mehanizacije radi se na izvlačenju bala sjena i njihovom gašenju, ali nema ugroze da će se požar proširiti na okolne objekte - kazao je Kovačević. 

Vaša reakcija na temu