Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Splićanin koji je dobio na Lotu: Odmah sam javio svojima da sam milijunaš!

Splićanin koji je dobio na Lotu: Odmah sam javio svojima da sam milijunaš!

Uplatio je listić 12. listopada

Dobitnik Jackpota od milijun eura u Lotu 7 javio se na glavnu blagajnu Hrvatske Lutrije. On je 12. listopada uplatio listić na kiosku u Splitu na adresi Zrinsko-Frankopanska bb. 

'Imam običaj svake subote odigrati sedmicu, a uplaćujem di mi je usput. Tako sam ove subote nakon pazara svratio na kiosk i srića mi se nasmijala', ispričao je Jackpot dobitnik. 

Da je baš njegov listić dobitan provjeravao je na internetu, a isprva nije mogao vjerovati da je upravo on osvojio milijun eura.

'Čitao sam te svoje brojeve više puta, pa sam odmah javio svojima da sam milijunaš. Isprva su mislili da se šalim, ali kad su shvatili da sam stvarno osvojio, samo su mi rekli da pametno potrošim...', prepričao je dobitnik. 

Dalje će, kaže, nastaviti igrati drugu igru.

'Sada prelazim na Eurojackpot, ako to osvojim, e to će biti prava fešta!', zaključio je.

Vaša reakcija na temu