Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay DAN KOTARA GRAD Ako ste se zaželjeli kvartovske fešte, na trgu Dobri danas je osigurana zabava

DAN KOTARA GRAD Ako ste se zaželjeli kvartovske fešte, na trgu Dobri danas je osigurana zabava

Gradelavanje, napuhanac, animatori, klaun...

Jeste li se zaželjeli kvartovskih zabava, dječje vriske i ćakule na zidiću? Ako jeste, zaputite se danas na trg ispred robne kuće Dobri, jer od 17 sati počinje proslava dana kotara Grad. 

Lijepo vrijeme poslužilo je čelnike kotara koji su feštu podredili najmlađima, ali ima ponešto i za one malo starije. 

Uz gradelavanje, koje je, vjerujemo, zabavnije posjetiteljima u ozbiljnim godinama, djeca će moći guštati u koncertu Čarobnih animatora, nastupu klauna i maskotama likova iz crtanih filmova. Nasred trga će se napuhati mekani dvorac za skakanje - napuhanac, a ako mališani ogladne, osigurani su i slatki zalogaji - besplatne krafne i sokovi.

Na trgu se roditelji mogu opustiti jer nema straha od prometa i bit će dovoljno animatora koji će od 17 sati pa nadalje zabavljati djecu.

Vaša reakcija na temu