Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Gattuso prokomentirao reakciju Dajakua u Koprivnici

Gattuso prokomentirao reakciju Dajakua u Koprivnici

Situacija s utakmice protiv Slaven Belupa

Dan uoči utakmice protiv Lokomotive, trener Hajduka Gennaro Gattuso prokomentirao je reakciju Leona Dajakua nakon što je zamijenjen protiv Slaven Belupa. Podsjetimo, Dajaku je nakon izlaska iz igre uzeo bocu vode i ljutito je bacio prema klupi. 

- Da odmah kažem, imao je problem sam sa sobom. Bio je svjestan pogrešaka na terenu. Rekao sam mu, 'Leone nemoj se ubiti sam'. Popričali smo na večeri iza utakmice. U utorak se ispričao suigračima, platit će svima večeru i stvar je riješena. Znam da su vama novinarima ove situacije zanimljive, ali mi ih ne trebamo raditi. Svi oni koji su nezadovoljni, ja sam u uredu, popričat ćemo i ići dalje. Leonu sam rekao da je ovo prvi i zadnji put da gledam ovakvo ponašanje - rekao je Gattuso. 

Vaša reakcija na temu