Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: RTL PREDLOŽIT ĆE PAUZU: Ogled 'Vatrenih' s Albanijom gledat će i saborski zastupnici

PREDLOŽIT ĆE PAUZU: Ogled 'Vatrenih' s Albanijom gledat će i saborski zastupnici

'Bit će kako se dogovorimo', rekao je Jandroković

Gordan Jandroković, predsjednik Sabora neće pratiti utakmicu hrvatske nogometne reprezentacije s Albanijom u Hamburgu. U ogledu 'Vatrenih' sa Španjolskom je navijao na stadionu u Berlinu. Ako se nastavi zasjedanje Sabora i u srijedu do 15 sati kada je na rasporedu ključna utakmica, predložit će pauzu u Saboru. 

- Prošli put kad je bilo Svjetsko prvenstvo u Kataru, napravili smo pauzu. Bilo bi dobro da napravimo tako i ovaj put - rekao je Jandroković. 

Objasnio je i kako ide procedura u tom slučaju. 

- Predsjedavajući najavi stanku koja će trajati onoliko koliko i utakmica. Jedino ako netko od potpredsjednika baš želi predsjedati u to vrijeme i ako bude zainteresiranih zastupnika, onda nećemo prekidati, nego neka oni koji ne žele gledati rade u Saboru. Bit će kako se dogovorimo - najavio je Jandroković iz Splita uoči otvorenja znanstvenog kongresa pod nazivom '13th ISABS Conference on Applied Genetics and Mayo Clinic Lectures in Translational Medicine'.

Vaša reakcija na temu