Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović PRKIĆ O KAREPOVCU: Ovakvim načinom upravljanja odlagalište može potrajati i 50 godina

PRKIĆ O KAREPOVCU: Ovakvim načinom upravljanja odlagalište može potrajati i 50 godina

'Nadam se kako će se iz ovog slučaja nešto naučiti i kako ćemo konačno shvatiti da je gospodarenje otpadom veliki problem'

Jakov Prkić, županijski vijećnik stranke Direkt, objavio je fotografije glomaznog otpada na Karepovcu iz lipnja te ustvrdio kako ništa bolje nije bilo ni jučer kada je izbio požar. Naglasio je kako je gomilanje velikih količina glomaznog otpada uz sam rub odlagališta poprilično opasno, što se pokazalo točnim.

'Moram se ispričati direktoru Čistoće Ivici Karoglanu jer sam njegovu izjavu kako će Karepovac trajati 30 godina proglasio nebulozom. Bio sam u krivu. Ovakvim načinom upravljanja odlagalište može trajati i 50 godina. 

Ironiju i sarkazam na stranu. 

Usitnjavanje glomaznog otpada na mjestu koje nema ni blizu idealne uvjete je neozbiljno za komunalnu firmu drugog po veličini grada u državi.

Iskreno se nadam kako će se iz ovog slučaja nešto naučiti i kako ćemo konačno shvatiti da je gospodarenje otpadom veliki problem koji se ne može rješavati improvizacijama', naveo je Prkić.


Vaša reakcija na temu