Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
PUKLO PRIVREMENO RJEŠENJE Odronila se stijena na Firulama, izbjegnuta tragedija za dlaku

PUKLO PRIVREMENO RJEŠENJE Odronila se stijena na Firulama, izbjegnuta tragedija za dlaku

Praktički su prve kiše napravile problem

Pukom srećom još jednom je izbjegnuta tragedija na POŠK-a i Firulama. Ovaj put se odlomila kamena gromada i probila se ispod mreže koja je trebala poslužiti kao zaštita te se zaustavila na kamenom platou.

Prije četiri godine u listopadu, također uslijed velik kiša se dogodio prvi odron velike stijene na punti Poška, do početka ove ništa se nije napravilo osim postavljanja znakova upozorenja. Prepirali su se Banovina i Županija čija je nadležnost, potom pripremili dokumentaciju za projekt koji bi u realizaciju dogodine. 

U međuvremenu su zaštitnim žicama, kao privremeno rješenje zaštitili stijenu i odron. Privremeno je puklo praktički s prvim kišama.

Vaša reakcija na temu